HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

GP Kompozit OTOMOBİLDEN Dergisinde..

31-03-2022 11:51
GP Kompozit OTOMOBİLDEN Dergisinde..
Otomobilden Dergisi 302. Sayısında 28. Sayfada Haberimizi İnceleyebilirsiniz...
 

GP KOMPOZİT, 2022’DE YENİ YATIRIMLARLA VE YENİ PAZARLARLA BÜYÜYECEK.

 

Türkiye’de son yıllarda hızla büyüyen Motosiklet sektörünün aksesuar ve koruyucu ürünlerinin üretiminde Türkiye’de birinci olarak konumlanan GP Kompozit, bu yıl yeni distribütörlük anlaşmalarıyla Uzakdoğu, Ortadoğu ve Avrupa pazarlarında yeni iş birlikleri oluşturacak. Motosiklet sektörünün, Türkiye’de pandemi sonrası paket servis talebinin artması, tüm dünyada E-Ticaretteki büyüme ve yine yakıt, otomobil fiyatlarında ki yükselişler, artan trafik sorunu gibi sebeplerle çok hızlı bir büyüme trendi içerisinde olacağını belirten GP Kompozit CEO’su Taner Önen, hem üretimde hem de yeni ürün tasarımlarıyla ürün çeşitliliğini 2022’de %30 büyüme hedeflediklerini açıkladı.

 

2004 yılında İstanbul’da üretime başlayan ve %100 yerli üretim yaparak, öncelikle Tüm Türkiye’ye günümüzde ise dünyanın her noktasına ürünlerini ulaştıran GP Kompozit, "2 Tekerlilerin Dünyası”nın en başarılı markaları arasında yer alıyor.


 

2004 yılında İstanbul’da üretime başlayan GP Kompozit, Motosiklet kullanıcıları için "Tailor Made” olarak tanımlanabilecek özel tasarımlar ve seri üretimler yaparak hayatlarını kolaylaştırıyor. Yüzde yüz yerli üretim yapan firma Motosiklet aksesuarları alanında Türkiye’nin en büyük, dünyanın da sayılı üreticileri arasında yer alıyor. Motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik aksesuarları tasarlayan, üstün yazılım teknolojileri ile CNC ve kaliteli işçilik kullanarak ürünler üreten GP Kompozit, İstanbul Kurtköy’de ki fabrikasında ayda 20 binin üzerinde parça üretimi gerçekleştiriyor E-Ticaret yoluylawww.gpkompozit.comda sergilenmekte olan ürünler, dünyada 150 ülkeye satış yapıyor. Ayrıca Avrupa ülkeleri ve Ortadoğu’da distribütörlükleri bulunmaktadır.

 

 

GP KOMPOZİT KURUCUSU EVREN ALKAN VE TÜRK MÜHENDİSLERDEN OLUŞAN EKİBİNİN TASARLADIĞI UÇAN MOTOSİKLET, 30 DAKİKA HAVADA SEYAHAT İMKANI VERECEK.

 

GP Kompozit ekibinin tasarladığı "Uçan Motosiklet” prototipi de ilk kez EICMA italya fuarında görücüye çıkarıldı. Dünyanın her yerinden gelen Motosiklet tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği "Uçan Motosiklet” prototipini incelemek isteyenler GP Kompozit standı önünde uzun kuyruklar oluşturdular.

 

GP Kompozit’in kurucusu Evren Alkan’ın hayali olan "Uçan Motosiklet” başlangıçta 30 dakika havada seyahat süresine sahip olacak. Evren Alkan, konuyla ilgili şunları söyledi: "Bu bizim hayalimiz. 2 yıldır üzerinde çalışıyoruz. Önümüzdeki ay uçuş testlerine de başlayacağız. Bu ilerleyen, yakın gelecekte böyle bir ulaşım aracı da olacak hayatımızda. Bizim böyle bir hayalimiz var. Bir de yerli Motosiklet hayalimiz var. Biz %100 yerli bir Motosiklet üretmek istiyoruz. Bu Uçan Motosiklet ’de aslında bir diğer hayalimiz. Bunlar Ar-Ge projelerimiz. Motosiklet sektörü büyüyen bir sektör ve sadece Türkiye’de değil, dünyada büyüyor. GP Kompozit olarak, bu pazarda şu anda ilk 10’un içindeyiz ve pazarımızı sadece satış yaparak değil, yeni ürünler, yeni tasarımlar, yeni Ar-Ge projelerini sektöre kazandırarak da motosiklet sektörünü büyütmek istiyoruz”.

Blog14- 1-30.04.2022
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.